<link rel="me" href="https://www.blogger.com/profile/09409895026519522264" /> <link rel="openid.server" href="https://www.blogger.com/openid-server.g" /> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d462887528126436139\x26blogName\x3dnyanyaaa\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://milkaddictus.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://milkaddictus.blogspot.com/\x26vt\x3d-7982015765129790516', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Tuesday, May 5, 2009
BYEBYE

hahaa haaey semua maaf ya beberapa hari ini aku gak onl :(
kegnya ini blog udah ga bakal dibuka lagi deh hehehhee. jadi kalian bisa apus aku dari link kok! :D

so take care ya semuaa. love you all :)))))))))))))))))))

Sunday, April 26, 2009
STUDDDDDDDDY!

GOOD LUCK EVERY BODY, FOR YOUR FINAL TEST :)
SO, GOOD LUCK FOR ME TOO!




******

oke deh everybody kayaknya hari ini hari terakhir di bulan April aku menulis di blogku tercinta ini. hikshiks. jangan sedih blog (?) mimpikan aku setiap malam, ya? ;) (????????????????)

OKE MULAI HARI INI GUE HARUS BELAJAAAAAAAAAR!

DIBANDING KAGAK LULUS, YA GAK? -.-

so wish me luck everybody :) mwachhh.

oyah, now i'm crushing on a black boy which fat and aaargh so cute of course :)

i dont know who's he, and so does he. but i hope we'll know each other someday.

i hope so.... :)

Labels: ,

Saturday, April 25, 2009
say it again - marie digby

Say It Again - Marie Digby

The thing about love, is I never saw it
coming

You kinda crept up and took me by suprise
And now there's a voice inside my heart that's got me
wondering

Is this true? I wanna hear it one more
time

Move in a little closer
Take it to a whisper
Get just a litter louder

Say it again for me
Cause I love the way it feels when you are telling me
that I'm the only one who blows your mind

Say it again for me
It's like the whole world stops to listen when you tell
me you're in love

Say it again
The thing about you is you know just how to get
me

You talk about us like there's no end in
sight

The thing about me is that I really wanna let you open
the door and walk into my life

Move in a little closer
Take it to a whisper
Get just a litter louder

Say it again for me
Cause I love the way it feels when you are telling me
that I'm the only one who blows your mind

Say it again for me
It's like the whole world stops to listen when you tell
me you're in love

And it feels like it's the first time
That anybody's ever brought the sun without the
rain

And never in my whole life
Have I heard words as beautiful as when you say my
name


Say it again for me
Cause I love the way it feels when you are telling me
that

I'm the only one who blows your mind
Say it again for meIt's like the whole world stops to
listen when you tell me you're in love

Say it again, say it again, say it again,
Say it again, say it again, say it again,
say it again, say it again, say it again,
When you tell me you're in love, say it
again..





***


Haha i'm in love with this song. :D
Cobaaa deh ini terjadi dalam kehidupan gue. It will be great, i think. :)


p.s: click here to hear the song! :D

Labels:

i'm back, everybody!

haaaalo kawan2 :)
finnaly, i'm back already! haha (emang lo abis dari mana, na?)
kan beberapa hari ini gue mengungsi ke blog rahasia gue... ssst.. hehe :D
bengung nehhh mau ngomong apaaaa huee. aduh gila gue ngidam banget book! ngidam!
(ngidam apaan, na?)

HAPE-BARU-LA

YAWWWH.



(emang mau hape apa, na?)
heh? gue juga belon tau sih. heheheh bingung mau ganti apa!
sebenernya.. gue udah ngidamin sony erricson w980i yang warna merah itu loooh!
yang cakepnya lebih2 dari edward cullen (?) !@@$$#^%*()+_
maklum gue lagi stress.

aduh bingung nih mau ngo apa lagi ye gue. bzz maaap ya sodara2.
belakaangan ini gue lagi streess gara2 bentar lagi mau uasbn yang kayak tai anjing tuh, dan sekarang gue masih santai2 leha2 di depan komputer terus fb blogging msn dll sedangkan buku pelajaran sudah menunggu! hahaha. bagus bukan?


udah ah gue harus belajar byebyebye
WISH ME LUCK OKAYYY.

Labels:

Saturday, April 18, 2009
uh.....

guys, gue kayaknya bakal jarang buka ini blog hahaha. bosenin seh -____- hehehe.
maybe i will make the new one, i guess, but i dont think so....
yeah okay BYE-FOR-NOW!

Thursday, April 16, 2009
i'm sick of you, oh i love you

apa gue terlalu sok care ya ?
sampe dia kayak males2 an gt ?
apa iya ? hahhhh ?

gue bener2 serba salahh . gue uda ga bs ngmg lg . gue capeeee .
gue sayaang sebenernya sama dia . temen2 gue juga uda bilang , "gue rasa, na.. lo perlu kasih tau dia. tell him, that you love him." but , hellooooo? gue cewek woy !


CAN YOU PLEASE CALL 911 FOR ME?
CAN YOU PLEASE HELP ME, TO TELL HIM THAT I LOVE HIM?

Labels: ,

Wednesday, April 15, 2009
usus buntu?

aduh jd gini nih, semalem tuh perut gue bener2 sakit badan gue panas.
akhirnya gue lgsg ke dokter, katanya takut ususbuntu. glek!
kaget gua akhirnya malem itu jg gue ke RS SILOAM di deket rcti. nah mau ke lab, tapi via UGD.
akhirnya setelah nunggu sekitar 1 jam-an, hasilnya keluar.
EH TERNYATA BUKAN USUSBUNTU! haha, tapi tetep aja gue harus cek lg besok. ^^
eh gue juga seneng banget bok, disaat gue sakit.. si itu bener2 care.
HAHAH. oh gosh ILY!